David Hale’s «Birdsong» Mural Paneler opp til auksjon 1 oktober

Ligger på ytterveggen av Epiphany Athen tvers fra 40 Watt Club, David Hale veggmaleri, «Birdsong,» ble finansiert i 2016 av en AthFest Educates stipend til minne om 20-årsjubileet for AthFest Music & Arts Festival. Med hjelp fra studentartistene Kalib Hubbard, Sam Watson, Mara Bastow og Kiran Fernandes malte Hale 20 Georgia-sangfugler på individuelle paneler som ble installert på veggen for å danne et sammenhengende veggmaleri.

Panelene har blitt fjernet og retusjert, og vil være tilgjengelig for å by på gjennom en online stille auksjon på biddingowl.com/DavidHaleMural fra 1 oktober kl 9 a.m. til 10 oktober ved midnatt. Startbudet for hvert panel er $ 500, med inntekter som støtter AthFest Educates i sitt oppdrag om å finansiere musikk- og kunstutdanning for lokal ungdom.

I stedet for «Birdsong», har Hale til hensikt å lage nytt veggmaleri kalt «Hope» til minne om festivalens 25. Designet vil skildre 24 svaler som bærer grener til reiret av en 25.

» Svaler blir sett på som symboler på Hope av flere grunner, men spesielt fordi de signaliserer nærheten til land for sjømenn som krysser åpent hav,» sa Hale i en pressemelding. «Årets AthFest skulle være det 24. året av en festival som er dypt forankret i vårt samfunn og kultur. Neste år gir en merkelig vurdering hvis AthFest fortsatt ville representere sitt 25-årsjubileum. Dette er øyeblikk da Hope vil bære oss gjennom og hjelpe oss å bygge et rede sammen for kanskje å støtte noe virkelig ukjent. Håp er en integrert del av vår overlevelse, og jeg håper personlig at denne skapelsen kan være et fyrtårn for å hjelpe kollektivt å minne oss selv på at det alltid er en fjern shore, selv om det ikke alltid blir sett.»

Leave a Comment