Flagpole Premierer: Georgia Dish Boys, «Før jeg reiser på»

I påvente av det snart utgitte albumet Suitcase of Life, har Georgia Dish Boys delt det siste sporet, «Before I Travel On». Sangen er en ode til turné – det første verset ble til og med skrevet av gitaristen Seth Martin mens han kjørte gjennom en 10-fots snøstorm – og den har gjestevokal av Hunter Pinkston fra The Pink Stones. Bandet, som har spilt over 100 show hvert av de siste tre årene, inkluderer for tiden Martin sammen med Robert Hibbs (gitar), Garrett Hibbs (bass), Eric Zock (trommer), Tyler Key (pedalstål, elektrisk gitar) og Plemmons (piano, orgel).

Bandet forteller at «Suitcase of Life har «scener» som ble spilt inn av Martin mens han var på turné i West i fjor. Åpningsscenen er at bandet drar for å gå til neste konsert på veien med lyden av motoren som starter, og den siste er av Martin som takker alle og signerer på et liveshow før de spiller den siste sangen. Det er scener av skanning av radioen på en lang kjøretur, venter i kø på en bensinstasjon, har en samtale gå til talepost, prøver å finne parkering før lasting i, og skravling av en bar mellom settene. Dette er ting et band opplever hver dag på turné.»

Å avslutte et album med ordene «Vi får se deg neste år!» føles altfor passende i 2020 med omfattende avbestillinger og nedleggelser av lokaler. Hadde ikke pandemien skjedd, ville Georgia Dish Boys ha lagt ut på en imponerende 28-show-turné over hele landet til Seattle og tilbake denne måneden. Bandet håper å planlegge turneen til neste sommer, og har benyttet seg av den uventede nedetiden for å fullføre innspillingen av sitt neste album på Gypsy Farm, som vil bli kalt Living In This Country, og skal slippes senere i år.

Innspilt på en snødag på Chase Park Transduction av Henry Barbe, ble Suitcase of Life mestret av Joel Hatstat og presset lokalt på Kindercore Vinyl. Bandet planlegger å donere alt fysisk og digitalt salg av sitt sjette album – som offisielt lanseres denne fredagen 26.

 

Leave a Comment