The Wild Rumpus Art Show presenterer et «magisk» alternativ

Selv om revelers blir bedt om å feste på plass i stedet for å marsjere gjennom gatene i sentrum i år, har Wild Rumpus Halloween Parade & Spectacle dreid sin energi til å skape trygge og engasjerende opplevelser likevel. En online auksjon og Halloween TV spesielle kommer ned linjen, men for nå, nyte «Wild Rumpus Virtual Art Show,» arrangert av lille ATH galleri. I tillegg til Sarah Flinn – hvis maleri, «Worm Forest», vises på forsiden av Flagpole denne uken – inneholder showet stykker som tolker temaet «Magical» av Sam Balling, Stefan Eberhart, Will Eskridge, Laura Floyd, David Noah, Lois Songster, Rose Shelton, Valley StipeMaas, Sam Watson, Jacob Wenzka og mange flere. Galleriet vil arrangere pickups for kjøpte kunstverk, og en del av inntektene vil være til nytte for Wild Rumpus, Food2Kids og liten ATH.

Willson Center for Humanities and Arts, i samarbeid med UGA Graduate School, UGA Arts Council, Franklin College of Arts and Sciences og Flagpole magazine, har tildelt 34 mikro-stipender i sitt Shelter Projects-program. De $ 500 stipender støtte graduate studenter og samfunnsbaserte kunstnere og utøvere i etableringen av delbare refleksjoner om deres erfaring med dagens pandemi gjennom kunst og humaniora.

Uttalelse: Elinor Saragoussi arbeider med en rekke medier, inkludert filt, sett design / installasjon og illustrasjon for å skape fantastiske, fargerike verk. Hun er også en musiker som spiller og spiller bass i sine band Baby Tony og The Teenies og Sicky Vicky.
«It’s Easier This Way» er et 8’x4′-stykke bestående av håndsydde filtstykker montert på quilterens vatt og trepanel. Da jeg først begynte å konseptualisere dette stykket for tre måneder siden, hadde jeg nettopp returnert til Athen etter å ha besøkt min mor som var i ferd med å komme seg etter hjernekirurgi. Hun var utstyrt i en tettsittende «hodesokk» som var både litt skummel og visuelt slående. Da virkeligheten av pandemien begynte å synke inn, ble jeg minnet om dette bildet og følte at det var relevant for begrepet «sammen, alene». Vi finnes i våre personlige bobler, men har fortsatt muligheten til å koble til i våkne liv og utover.

 

Leave a Comment